7/6/19

Αναβαθμίζονται ΔΕΥΑ Λαμίας και Υπηρεσία Καθαριότητας

Πέρασαν σχεδόν απαρατήρητες και στα ψιλά της ειδησεογραφίας οι πολυαναμενόμενες μόνιμες προσλήψεις στον Δήμο Λαμιέων με την 3Κ/2018 μέσω του ΑΣΕΠ.

Πρακτικά όμως αυτό σημαίνει πολλά για την επόμενη Δημοτική Αρχή και τον Δήμο Λαμιέων.
 Έτσι τώρα ο Δήμος θα μπορέσει να στήσει την δίκη του αυτόνομη Υπηρεσία Καθαριότητας με ότι αυτό συνεπάγεται στην μείωση του κόστους αποκομιδής και της αναδιοργάνωσης της Υπηρεσίας που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ επι δημαρχίας Κοτρωνιά και Σταυρογιάννη.

 Οι προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Λαμίας έχουν,εκτός των άλλων, και ποιοτικά χαρακτηριστικά αναβάθμισης της ¨ατμομηχανής´ του Δήμου αφού το μεγαλύτερο τμήμα του προσωπικού που προσλαμβάνεται είναι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικης Εκπαίδευσης.Μην ξεχνάμε την μεγάλη μείωση προσωπικού μέσα στα μνημόνια και τις αυξημενες υποχρεώσεις της Επιχείρησης σήμερα.

Το μεγάλο λοιπόν στοίχημα και η πρόκληση για την νέα Δημοτική Αρχή είναι η εκμετάλλευση αυτού του <δώρου> στην Τοπικη Αυτοδιοίκηση,που αποτελούσε για χρόνια πάγιο αίτημά της.

Ας μάθουμε λοιπόν από τα λάθη του παρελθόντος και ας εργαστούμε όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για την βέλτιστη αξιοποίηση όσων με τόσο κόπο και αγώνες κερδίσαμε.

Δεν υπάρχει χρόνος για αποτυχία!