12/6/20

Όλα τα νεότερα για τον κορονοϊό στη Λαμία-Δηλώσεις του Γιώργου Κυριαζόπουλου -Ηχητικό

Ανακούφιση στην Φθιώτιδα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον ΕΟΔΥ για τα δείγματα που είχαν σταλεί για εξέταση από την Λαμία και αφαιρούσαν επαφές της πενταμελούς οικογένειας .

Το ένα που αφορούσε στην γιαγιά έχει ήδη βγει αρνητικό και θα επαναληφθεί για λόγους ασφαλείας σε λίγες ημέρες . Όλα τα άτομα βρίσκονται σε εθελοντική καραντίνα ενώ η οικογένεια που βρέθηκε θετική πηγαίνει πολύ καλά στην υγεία της .Πολύ καλά στην υγεία του είναι και το βρέφος 2 μηνών με την μητέρα του καθώς του έπεσε ο πυρετός και δόθηκε πράσινο φως από τους γιατρούς για επιστροφή στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ κορονοϊού της Λαμίας Γιώργο Κυριαζόπουλο η κατάσταση του 85χρονου κρίνεται κρίσιμη και παραμένει διασωληνωμένος ενώ σοβαρή αλλά σαφώς καλύτερη είναι η κατάσταση της 58χρονης κόρης του που επίσης νοσηλεύεται στην ίδια ΜΕΘ.

Όπως διευκρίνισε τους έχει χορηγηθεί όλο το υπάρχον πρωτόκολλο θεραπείας. Εμείς είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε εάν έρθει ένα κύμα τις επόμενες 15 ημέρες , πρόσθεσε αλλά υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό αφού οι όποιες προσκλήσεις για επικουρικούς έκανε η 5η ΥΠΕ δεν βρήκαν ανταπόκριση.
 Τώρα που ήρθε σταδιακά ο ιός για μας ήταν μία πρόβα για τον επόμενο χειμώνα ...εξομολογήθηκε ο κος Κυριαζόπουλος που Κάλεσε όλους να τηρούν τα μέτρα γιατί το θέμα είναι να μην κολλήσουμε όλοι μαζί …με κοινωνική υπευθυνότητα.