10/4/19

Επίσκεψη του Παναγιώτη Στασινού στο Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ

Το Οικοτροφείο ΕΠΑΨΥ επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας Παναγιώτης Στασινός με αντιπροσωπεία του ‘’Λαμία στο Κέντρο’’.

Στα πλαίσια του Πασχαλινού Bazaar που διοργανώθηκε έγινε ξενάγηση στους χώρους του Οικοτροφείου και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του καθώς για την μεγάλη του συμβολή στην διασφάλιση ποιότητας ζωής και στην κοινωνική επανένταξη ατόμων με χρόνια ψυχοκινητικά προβλήματα.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως το ‘’Λαμία στο Κέντρο’’ θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή προωθώντας τα αιτήματα  για εύρεση μόνιμης έδρας σε δημοτικό χώρο του Κοι.Σ.Π.Ε  Ανεμώνης (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Φθιώτιδας-Ευρυτανίας) καθώς και στην διευκόλυνση στις  επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στον Δήμο Λαμιέων.

Ο Κος Στασινός τέλος επισήμανε την σημασία που έχει η οργανωμένη κοινωνία να είναι αρωγός και συμπαραστάτης  στην λειτουργία τέτοιων δομών και προγραμμάτων τα οποία προασπίζουν και στηρίζουν τα δικαιώματα και την φροντίδα ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, την προώθηση της απασχόλησής τους αλλά και συνδημοτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως ενδοοικογενειακή βία, επαγγελματική εξουθένωση, καταστάσεις έντονης φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.


Η Επιτροπή Τύπου