30/4/19

Στη Λαική Συνέλευση στο Αργυροχώρι Υπάτης βρέθηκε ο Παναγιώτης Στασινός


Δελτίο Τύπου

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ''Λαμία στο Κέντρο'', με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, παραβρέθηκε στην Λαϊκή Συνέλευση που συγκάλεσε ο Πρόεδρος Κος Σπύρος Στεργιόπουλος και η Κίνηση Γυναικών στο Αργυροχώρι Υπάτης, την Δευτέρα 29 Απριλίου 2019.

Υπήρξε αναλυτικός απολογισμός της θητείας ως Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας ενώ παρουσιάστηκαν στους κατοίκους οι στόχοι και ο σχεδιασμός για την επομένη θητεία.
Ο Κος Στασινός δήλωσε πως ''το νέο νομοθετικό πλαίσιο ευνοεί και υποστηρίζει ανεξάρτητες υποψηφιότητες στις Τοπικές Κοινότητες και πως ο συνδυασμός ''Λαμία στο Κέντρο'' θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε όσους αγαπούν και διεκδικούν καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους''.

Εκτίμησε επίσης ως ''χαρακτηριστική για το μέλλον των Τοπικών Κοινοτήτων την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία εννέα χρόνια στο Αργυροχώρι  σε έργα υποδομής, στις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και στις διευκολύνσεις που παρέχονται σε κατοίκους και επισκέπτες(καθαριότητα, αισθητική αναβάθμιση, ιατρικές υπηρεσίες,wifi κλπ)''.

Θεωρεί, τέλος, πως ''το Αργυροχώρι αποτελεί υγιή βάση για την ανάπτυξη της υπαίθρου στον Δήμο Λαμιέων''.