24/4/19

Με τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Παναγιώτης Στασινός

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Λαμία στο Κέντρο» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας και ιατρό Παναγιώτη Στασινό συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι συνθήκες λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και των υπόλοιπων Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου καθώς και η πολυδιάστατη δράση και προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου στην οργανωμένη ενημέρωση του πληθυσμού σε θέματα υγείας.

Ο Παναγιώτης Στασινός επανέλαβε την θέση του συνδυασμού για διεκδίκηση μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο της υγειονομικής αυτονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα την Λαμία και την απεξάρτησή της από την 5η ΥΠΕ ενώ τόνισε την σημασία της λειτουργίας της θεσμοθετημένης Επιτροπής Υγείας του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν λειτουργεί με ευθύνη των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Υποσχέθηκε τέλος, πως ο συνδυασμός ''Λαμία στο Κέντρο'' θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Ιατρικού Συλλόγου στην υπεράσπιση της υγείας των δημοτών.

 Η Επιτροπή Τύπου