25/4/19

Παναγιώτης Στασινός: ''Να βάλουμε την Λαμία στο Κέντρο'' (βίντεο)

Σε καυτά θέματα της καθημερινότητας του Δήμου Λαμιέων αναφέρθηκε στην εφ όλης της ύλης συζήτηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ Παναγιώτης Στασινός.

 Με την 9χρονη αυτοδιοικητική εμπειρία και την νέα δυναμική με στηρίξεις της υποψηφιότητάς του τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από ανεξάρτητες κινήσεις,ο κος Στασινός άνοιξε τα χαρτιά του για τους βασικούς στόχους του. Η Λαμία χρειάζεται επανεκκίνηση προς άλλη όμως κατεύθυνση.

Η δημοτική αρχή σήμερα βαδίζει χωρίς όραμα και σκοπό, τόνισε ο κος Στασινός διευκρινίζοντας πως αναγνωρίζει την υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι διαρκείας για ότι δεν προχωρά.

 Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην έλλειψη λογοδοσίας αφού παρά τα ισχύοντα δεν έγινε ποτέ απολογισμός πεπραγμένων και ξεκαθάρισε πως το ΛΑΜΙΑ στο ΚΕΝΤΡΟ είναι ο μόνος συνδυασμός που έχει σχέδιο και μπορεί να λύσει το θέματα των αδέσποτων ενώ για τους Ρομά διευκρίνισε πως με εποπτεία και όχι με καταστολή μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Χαρακτήρισε λάθος την απόφαση για μη επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας,, μίλησε για στρατηγικό σχέδιο ανάδειξης των Θερμοπυλών για την επόμενη 10ετία και την ανάγκη για ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος άρδευσης της κοιλάδας του Σπερχειού.