18/5/19

Η προσφώνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία από τον Παναγιώτη Στασινό


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας καλωσορίζω στη Λαμία, την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βρισκόμαστε μόλις δέκα ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές που θα κρίνουν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη και την ανάδειξη νέων οργάνων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση .

Εκλογές στις οποίες συγκρούονται το νέο και προοδευτικό με το κατεστημένο και τη συντήρηση .

Κε Πρωθυπουργέ,
Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται όραμα, σθένος, τόλμη, συγκρούσεις και τομές όπως αυτές που εσείς έχετε επιδείξει.

Χρειάζονται εργαλεία όπως η απλή αναλογική που αλλάζει τα δεδομένα στη διοίκηση των δήμων, εδραιώνοντας την δημοκρατία και καθιστώντας τον ενεργό πολίτη κυρίαρχο των εξελίξεων.

Ζούμε σε έναν τόπο, στη Λαμία, με τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έμεινε παρατημένος και αδύναμος να ακολουθήσει την εξέλιξη της ανάπτυξης λόγω συγκεκριμένων πολιτικών και αγκυλώσεων του παρελθόντος.

Για να αντιμετωπίσουμε λοιπόν τις προκλήσεις πρέπει να βαδίσουμε μαζί ενωμένοι, να συμμαχήσουμε και να παλέψουμε για το καλό του τόπου μας.

Έτσι και εμείς σήμερα, ο συνδυασμός μας Λαμία στον Κέντρο, κάναμε πράξη σε τοπικό επίπεδο μια Συμμαχία που αποτελείται από δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες.

Με κύριο χαρακτηριστικό την αγάπη μας για την πόλη, θα συγκρουστούμε με όσα την κρατάνε στο κακό παρελθόν της με στόχο να την βγάλουμε από το τέλμα.

Έτσι την επόμενη ημέρα των εκλογών μαζί θα ξεκινήσουμε μια καινούργια πορεία για τον τόπο μας με την Λαμία στο Κέντρο των εξελίξεων!


Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά σας καλoσωρίζουμε και πάλι στη πόλη μας και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.


Παναγιώτης Στασινός
Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας
Με τον συνδυασμό Λαμία στο Κέντρο