21/5/19

Σε Κομποτάδες,Μεξιάτες και Λουτρά Υπάτης ο Παναγιώτης Στασινός

Δελτίο Τύπου
 Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας αντιπροσωπεία του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας Παναγιώτη Στασινό, επισκέφτηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 τις Κοινότητες των Κομποτάδων, Λουτρών Υπάτης και Μεξιατών.

 Εκεί συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Ειδικότερα στις Μεξιάτες συναντήθηκαν με την Ανεξάρτητη Κίνηση Μεξιατών όπου τέθηκαν τα θέματα της υποβάθμισης της κοινότητας, της ανάγκης αναβάθμισης του Κεφαλόβρυσου και του Πλατανοδάσους Μεξιατών, της βελτίωσης και κατασκευή χώρων άθλησης καθώς και της λύσης στο τεράστιο πρόβλημα της αποχέτευσης.

Ο Κος Στασινός δήλωσε πως ''η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κοινοτήτων του Δήμου Λαμιέων είναι επιβεβλημένη από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και πως θα πρέπει να γίνεται με σχεδιασμό, διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία ώστε να μην υπάρχει το αίσθημα της αδικίας στους κατοίκους''. 

Πρόσθεσε τέλος πως ''το νέο νομοθετικό πλαίσιο της απλής αναλογικής με τον σεβασμό της βούλησης των τοπικών κοινοτήτων και την απεμπλοκή από την επιρροή του δημάρχου θα βοηθήσει στις διεκδικήσεις και στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων''